Catch me, Patch me – inovație în pierdere în greutate!

Catch me, Patch me – inovație în pierdere în greutate!

Cură de slăbir sub formă de patch-uri? Cu adevărat funcționează! Încearcă agentul transdermic modern, care pătrunde în piele, care afectează mai rapid scăderea în greutate la nivel celular. A se vedea cât de repede uitați de kilogramele nedorite!

Cum funcționează Catch me, Patch me?

Patch-uri de slăbire Catch me, Patch me o formula discretă și ușor de aplicat o metodă bazată pe un sistem transdermic, care permite ingredientelor active pentru a pătrunde direct în celulele corpului. Substanțele individuale conținute în extractele de plante medicinale, ajunge la stratul de grăsime și a elimina în mod eficient acumularea de părțile cele mai problematice ale corpului.. Plasterele nu numai pentru a combate efectele problemei, dar, de asemenea, elimina sursa acesteia, curatarea organismului de toxine, accelera metabolismul grasimilor, cu efecte benefice asupra metabolismului, reducerea apetitului si regleaza sistemul digestiv. Catch me, Patch me de asemenea scade nivelul de colesterol, previne retenția apei în organism, stimulează microcirculația, firmele de piele și dă energie. În acest fel, aceasta afectează toate aspectele care ar putea împiedica procesul de a pierde în greutate.

Plasterele Catch me, Patch me acestea funcționează pe corp, timp de 24 de ore pe zi - transportul componentelor se efectuează în mod egal, care accelerează semnificativ tratamentul și contribuie la mai menține efectele sale!

 

Ingredientele active conținute în Catch me, Patch me

Garcinia Cambogia – este o sursă valoroasă de HCA acidului hidroxicitric, care accelerează arderea grasimilor, favorizeaza digestia adecvata si metabolismul. De asemenea, reduce nivelurile de colesterol rău și inhibă apetitul excesiv.

Guarana – bogat în cofeină și vitamina B3, accelerează metabolismul de grăsimi, crește eficiența corpului, are antioxidant si energizant. De asemenea, afectează circulația corectă și firmele pielii.

Fucus Vesiculosus – alge marine, care este un tezaur de iod natural. Curăță organismul de erecție toxine și produse nocive ale metabolismului, inhibă stocarea grăsimii și previne retenția apei în organism și o furnizează cu microelementele necesare.

 

De ce merită să alegeți Catch me, Patch me?

1. Siguranța utilizarii fără efecte secundare

Plasterele Catch me, Patch me Ele se bazează exclusiv pe extracte vegetale naturale cu proprietăți de pierdere în greutate dovedite științific. Ca urmare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orice efecte secundare!

 

2. Metoda facila

Nu trebuie să vă amintiți să luați în mod regulat la o ora anumita. Procesul de vindecare are loc în mod uniform pe tot parcursul zilei, iar aceeași metodă este discret, versatil și ușor de utilizat.

 

3. Feedback-ul pozitiv de la consumatori

Catch me, Patch me acestea sunt populare peste tot în lume! Acestea au fost supuse unor teste clinice de specialitate pentru a obține un certificat de calitate, precum și rezultatele acțiunilor lor confirmă opiniile a sute de clienți satisfăcuți.

 

Cum se aplica plasturele Catch me, Patch me?

Un plasture este destinat pentru o zi de tratament. Înainte de a aplica nu trebuie aplicate creme și loțiuni pentru piele, care pot limita gradul de aderență a plasturelui. Vă poate fi purtat în timpul dușurile și scăldat, dar nu pentru mult timp.

1. Îndepărtați folia de protecție și lipiți plasturele pe umăr sau pe spate.

2. Țineți-l timp de câteva secunde, în scopul de a se agăța cel mai bine la corp.

3. După 24 de ore dezlipiti plasturele și înlocuiți-l cu unul nou, într-un loc diferit decât cel înainte.

 

Unde pot achiziționa Catch me, Patch me?

Plasturi de slăbire sunt disponibile la magazinele online selectate, aparținând distribuitorului. Veți găsi toate detaliile, cum ar fi prețul, durata recomandată a tratamentului, contraindicații, etc..

Catch Me Patch Me
Pachetul cu 15 plasturi pentru participarea în cadrul clubului de reduceri Ingrediente 100% naturale
Promoția durează până la
Din cauza stocului limitat, promoția este limitată