Metoda inovatoare pentru vindecarea articulațiilor genunchilor 2în1 – Knee Active Plus – deja disponibilă!

Metoda inovatoare pentru vindecarea articulațiilor genunchilor 2în1 – Knee Active Plus – deja disponibilă!

Vestea bună pentru toate persoanele care au probleme cu articulațiile genunchilor. Noua metodă oferă alinare, sprijină mișcarea și întărește cartilajul din interior, Este vorba de metoda 2în1 – combină acțiunea de reabilitare și suplimentare în același timp! Cum este posibil?

Pentru seniori, sportivi și nu numai

Noua metodă este adecvată înainte de toate pentru seniori, sportivi și restul persoanelor care suferă de probleme ale articulațiilor genunchilor cauzate printre altele de:

- fracturi

- deteriorarea cartilajului articular

- condromalacia patella

- suprasolicitarea tendoanelor

- leziuni ale ligamentelor

- slăbirea mușchilor din jurul genunchiului

- deteriorarea meniscului

Knee Active Plus este de asemenea o metodă perfecta pentru vindecarea articulațiilor genunchilor pentru persoanele ce necesită reabilitare după intervențiile chirurgicale.

 

Metoda care oferă alinare de la prima aplicare

Această metodă inovatoare sprijină sportul și este potrivită pentru toate celelalte activități fizice ce necesită rigidizarea articulației. Din acest motiv o pot folosi de asemenea persoanele care preferă excursiile montane sau cele ce suferă de supraponderalitate. Knee Active Plus este banda specială, care stabilizează articulația, prin aceasta ameliorând durerea, prevenind viitoarele suprasolicitări articulare și leziuni.

Însă acesta nu este finalul posibilităților acesteia. Banda conține un element special, care o diferențiază de restul benzilor de pe piață.

 

Aceasta nu este o bandă obișnuită – cum funcționează Knee Active Plus?

Knee Active Plus este construită dintr-un material ușor, respirabil și 10 magneți acoperiți de un material special. Magneții au grijă de menținerea temperaturii corespunzătoare a corpului pe porțiunea vindecată și prin puterea căldurii îmbunătățesc circulația sângelui, cauzând recuperarea celulelor și curățirea sângelui. Mulțumită acesteia, inflamțiile se reduc, iar munca mușchilor este îmbunătățită.

Toată banda, suplimentar, stabilizează rotula, întărind și stabilizând tendoanele genuchiullui, ajutând la redarea aptitudinii fizice totale într-o perioadă extrem de scurtă și anume 4 săptămâni. Materialul este moale, rezistent și nu limitează mișcarea. Suplimentar, orificiul de pe genunchi, îmbunătățește circulația aerului grăbind în acelați timp procesul de regenerare al articulației.

Banda magnetică poate fi folosită atât ziua cât și noaptea. Opaskę magnetyczną można stosować w dzień i w nocy. Nu a fost raportată nici o reacție adversă și poate fi folosită de aproape oricine, cu excepția persoanelor ce dețin stimulator cardiac (magneții pot interfera funcțiunea stimulatorului).

 

 

Unde se poate cumpăra?

Banda Knee Active Plus a obținut opinii excepționale printre ortopezi în întreaga lume și de bucură de o mulțime de susținători printre sportivi, tineri ce suferă de degenerări ale articulațiilor și seniori ce se luptă cu leziuni ale articulațiilor genunchilor apărute cu vârsta.

Prețul benziolor opiniile detaliate pe tema produsului le găsești pe pagina producătorului.