Crema Perle Bleue: adio riduri, bucură-te de un ten mai tânăr!

Crema Perle Bleue: adio riduri, bucură-te de un ten mai tânăr!

Cauți un produs care va hidratat și va reda elasticitatea tenului precum și permanent va netezi ridurile? Te-ai săturat de produsele care nu oferă promisiunile date de producători? Încearcă acum noul produs revoluționar care se află pe piață: crema: krem Perle Bleue.

Acțiune universală

Specialiști care au elaborat compoziția cremei Perle Bleue, au mers pe principiul: elaborarea unei formule special care să corespundă cerințelor unui ten ideal. Fapt urmare, a fost elaborat un produs care deține proprietăți antibacteriene și de curățare. În primul rând produsul netezește ridurile și redă elasticitate pielii, de asemenea protejează piele față de procesele de îmbătrânire și redă contur feței. Crema hidratează complex și întinerește tenul, alină iritațiile de asemenea redă strălucire pieli. Datorită vitaminelor și mineralelor, regenerează și curăți pielea, reproduce stratul de protecție al pielii. Nenumărate proprietăți într-un singur produs? Cu Perle Bleue acest lucru este posibil!

 

Compoziția naturală

Formula cremei a fost elaborată în baza tehnologiei de ultimă oră din domeniul cosmetologic. În compoziție sunt incluse substanțe testate în laborator. În mare parte vorbim de compuși organici și extract din plante cu acțiune hidratantă. Datorită tratamentului Perle Bleue, garantăm nu doar efecte de durată dar de asemenea și siguranță. Acest produs inovator poate fi aplicat pe orice tip de ten- de asemenea poate fi aplicat pe tenul alergic.

 

Ingredientele alese:

  • Untul de Shea: sursă de vitamine A și E, care influențează aspectul sănătos al pielii. Hidratează profund și regenerează pielea, lăsând-o moale la atingere și elastică.
  • Complex dermcom (crocus și acacia senegaleză): regenerează celulele pielii și ajută la inversarea procesului de îmbătrânire.
  • Uleiul de jojoba: conține fitosteroli, vitamina A, E și F. Înmoaie perfect, regenerează și oferă fermitate pielii, accelerează regenerarea și ameliorează inflamația.
  • Colagenul: Principala proteină a țesutului conjunctiv, este responsabil pentru o hidratare corespunzătoare, fermitate și elasticitate a pielii. Stimulează producția proprie de colagen, astfel încât pielea devine mai fermă și elastică. Colagenul stimulează reînnoirea pielii.
  • Uleiul de macadamia: bogat în vitamina A, vitaminele din grupa B, fenoli, lecitină și minerale, inhibă procesul de îmbătrânire a pielii, protejând-o împotriva radicalilor liberi. Acesta are proprietatea de înmuiere și netezire.

 

 

Cui recomandăm produsul?

Datorită proprietăților anti rid și de hidratare, crema o recomandăm în special persoanelor mai în vârtsă. Asta nu înseamnă că acest produs nu poate fi utilizat și de persoanele mai tinere, ca tratament anti rid și hidratant. Să nu uităm că producția de colagen în organism începe să se micșoreze o dată cu vârsta de regulă o dată ce îndeplinim 25 de ani – la această vârtsă apar primele schimbări care duc la apariția ridurilor. Vrei să încetinești acest proces? Folosește-te acum de crema Perle Bleue! Crema este un cosmetic ideal, de asemenea constituie o bază foarte bună sub machiaj. Primele efecte de hidratare și le poți observa deja după prima aplicare, în schimb după o lună de zile piele ta va fi mai fermă și mai sănătoasă!