Hallu Motion – scapă de halluxuri rapid și fără durere

Hallu Motion – scapă de halluxuri rapid și fără durere

Ești în căutarea unei metode sigure pentru tratarea halluxurilor?Vrei să uiți de durerea supărătoare și de a restabili aspectul natural al picioarelor? Încearcă aparatul corector Hallu Motion!

Cum funcționează?

Hallu Motion îndreaptă poziția piciorului suferind de hallux valgus într-un mod natural. Componenta sa principală este plasticul ortopedic, care are proprietăți corective puternice. Datorită folosirii acestui material flexibil, corectorul se adaptează la forma și mărimea piciorului. Designul ce permite aplicarea direct pe locul deformat oferă efecte rapide, de lungă durată. În afară de eliminarea treptată a deformării Hallu Motion reduce umflarea și deformările din jurul degetului deformat și împiedică modificările ulterioare în structura osoasă. În plus, îmbunătățește semnificativ circulația sângelui, eliminând durerea și îmbunătățind confortul mersului pe jos.

 

Cum se folosește?

Aparatul corector poate fi purtat pe tot parcursul zilei, indiferent de activitățile efectuate. Pentru a-l aplica pe picior, cureaua trebuie slăbită de pe arici, iar apoi trebuie așezat în așa fel încât, partea din față a corectorului să se găsească pe partea interioară a degetului mare. Elementul acoperit cu burete trebuie să acopere locul deformat. Cureaua situată pe talpa piciorului trebuie să fie înfășurată în jurul părții sale exterioare, apoi introdusă prin partea de sus, iar în cele din urmă se prinde cu ajutorul cârligului. Cureaua ar trebui să strângă degetul și să fie strâns legată de picior. În timpul purtării, aparatul trebuie să fie strâns treptat, accentuând presiunea. Disconfortul ușor în timpul mersului pe jos dovedește funcționarea corectă a corectorului - nu ar trebui să fie prea voluminos, ca să nu împiedice funcționarea acestuia.

Trebuie reținut că Hallu Motion nu ar trebui să fie utilizat de către persoanele cu vârsta sub 18 ani, precum și de către cei care au probleme cu diabetul zaharat sau cu circulația sângelui.

 

 

De ce merită?

Hallu Motion este o alternativă la tratamentul chirurgical, recomandată doar în cazul deformărilor severe ale degetelor. Este o metodă complet sigură, aducând rezultate confirmate în studiile științifice. După 14 zile de aplicare elimină tensiunea, durerea și umflăturile cauzate de deformarea degetului. Halluxurile încep să dispară după o lună, iar articulațiile se întăresc chiar cu 80%. Corectorul poate fi utilizat în orice moment al zilei, în combinație cu orice tip de încălțăminte. Aceasta este o metodă universală de tratare, recomandată de chirurgii ortopedici și specialiștii în domeniul podologiei. Despre acțiunea sa senzațională s-au convins deja mii de clienți mulțumiți!