Samponul revoluționar Vivese Senso Duo: un păr mai des și mai puternic în doar 3 luni de zile!

Samponul revoluționar Vivese Senso Duo: un păr mai des și mai puternic în doar 3 luni de zile!

Foarte multe persoane se confruntă cu un păr slăbit, distrus. Dar care este soluția? Încearcă acum șamponul 100% natural, care îți va hrăni și întării părul și asta datorită compușilor activi cu atenție selectați.

Motivele căderii părului

De regulă, părul slăbește din cauza insuficienței de vitamine și minerale din organism. În afară de dieta necorespunzătoare, dar și stresul, puținele ore de somn, factorii externi (razele UV, gerul, chimicalele) de asemenea pot provoca căderea părului. Pentru a obține un păr mai sănătos și mai puternic atunci trebuie să începem de la întărirea structurii acestuia și crearea unei bariere protectoare.

 

Vivese Senso Duo: hrănește din interior

Formula dermocosmetică a șamponului Senso Duo se bazează pe substanțe prețioase, extrase din plante care pătrund adânc până la rădăcina părului oferind o gamă optimă de compuși minerali. Datorită acestui fapt, firele de păr devin mai puternice, nu mai cad și ăși recapătă vitalitatea și strălucirea.

Complexul de multivitamine, pătrunde prin pielea capului, hrănind părul complex, oprește procesul de rărire a bulbilor părului în același timp stimulând creșterea unor noi fire de păr.

Uleiul din semințe de trandafir, mărește cantitatea de colagen din piele, regenerează rădăcina firelor de păr, protejează de acțiunea radicalilor liberi.

Cofeina, stimulează creșterea părului precum și blochează dezvoltarea hormonilor care duc la căderea părului.

Extractul din grâu încolțit, accelerează asimilarea de proteine, prelungește faza de creștere a părului și întărește structura acestuia.

Uleiul din cocos, hidratează firele de păr, stimulează creșterea acestora, redă elasticitatea și oprește căderea.

Arginina, are acțiune regeneratoare, susține procesele de asimilare a substanțelor active, întărește bariera de protecție naturală a firelor de păr.

Scutellaria baicalensis, stimulează celulele din bulbii părului, îmbunătățește regenerarea.

Arnica, accelerează asimilarea substanțelor nutritive, susține îndesirea firelor de păr.

Extract din camelie, protejează firele de păr față de acțiunea factorilor externi, hidratează și previne căderea timpurie a firelor de păr.

Extract din rădăcină de imbir, are o acțiune benefică asupra circualției sanguine în pielea capului. Hrănește bulbii părului, acționează ca un antioxidant.

 

 

Acțiunea compușilor de mai sus a fost demonstrată și confirmată clinic. Conform analizelor, folosind zilnic șamponul Vivese Senso Duo vom trata disfuncțiile ce țin de creșterea părului, vom obține un păr mai dens cu aproximativ 20% în doar 3 luni de zile! Încearcă și tu – garantăm că primele efecte le vei observa deja după primele zile de utilizare.