Manuka Extra: scapă de pielea uscată!

Manuka Extra: scapă de pielea uscată!

Foarte multe persoane se confruntă cu o piele uscată. Deseori aceste simptome apar iarna, dar de asemenea și în urma utilizaării detergenților, apei tari, sau în urma unor boli ale pielii. Așadar care este soluția?

Pielea umană este foarte delicată, în plus mai tot timpul este predispusă la acțiunea factorilor externi, factori care o slăbesc. Stratul de grăsimi care protejează pielea este eliminat treptat cu fiecare spălare, iar pentru reconstrucție acesta are nevoie de câteva ore. Pe de cealaltă parte glandele sudoripare fac ca piele să se dezhidrateze foarte repede. Starea pielii depinde de asemenea și de anotimp. Iarna, atunci când pielea are un contact cu aerul rece devine mai uscată și mai roșiatică. În schimb vara este afectată de razele solare care o slăbesc și o îmbătrânesc mai rapid.

Așadar cum să ne protejăm pielea? Datorită cremei inovatoare Manuka Extra! Manuka extra reduce leziunile pielii, o hidratează, accelerează vindecarea, reduce mâncărimile, usturimile sau durerile pielii, dar ce este cel mai important – întărește toate straturile pielii. Datorită cumpoșilor activi, Manuka extra vine ca o salvare.

Mierea Manuka reprezintă o sursă de Metilglioxal, care deține proprietăți anti bacteriene și anti inflamatorii incredibile. Datorită conținutului de ceară de albine deține de asemenea proprietăți antialergice, anti inflamatorii și antioxidante. Mierea Manuka este produsă din arborele cu aceeași denumire, care crește doar pe terenurile Australiei și Noii Zeelande.

Extractul din păpădie regenerează complex pielea, îi redă delicatețea și comfortul de asemenea protejează împotriva ridurilor. Previne și evaporarea în axces a apei din piele. Se caracterizează printr-o acțiune anti inflamatorie și anti bacteriană.

D-pantenolul, sau vitamina B5, regenerează activ pielea, accelerează vindecarea și ameliorează iritațiile. Se asimilează foarte bine în piele, deține proprietăți extraordinare de hidratare. Vindecă cu precizie rănile provocate de razele solare și elimină mâncărimile, simptom care însoțește bolile pielii.

 

 

Datorită utilizării regulate a cremei Manuka Extra, pielea va fi mai fină și mai hidratată, dar ce este mai important- rezistentă la acțiunea factorilor nocivi.