Picioare umflate, obosite? Cu Signilight Plus poți uita de aceste simptome!

Picioare umflate, obosite? Cu Signilight Plus poți uita de aceste simptome!

Ai picioare sau gambe umflate și din această cauză nu poți purta încălțămintea preferată iar fiecare pas este un chin pentru tine? Avem o rezolvare pentru tine! Suplimentul de dietă Signilight Plus îți va permite să scapi de aceste probleme, va regla buna funcționare a celulelor sanguine.

Din ce cauză de confruntăm cu picioare „grele”?

În zilele noastre tot mai multe persoane se plâng de simptomele de mai sus. Acestea pot fi provocate de mai mulți factori:

- modul de viață sedentar

- temperatura ridicată

- circulație sanguină neregulată

- probleme cu tensiunea

- dieta nesănătoasă (insuficiența apei în organism, surplusul de sare)

- încălțăminte necorespunzătoare.

Umflăturile de pe picioare pot fi provocate de cumularea lichidele din organism printre spațiile dintre celule și pot avea o legătură cu anumite afecțiuni periculoase. De aceea este foarte important să reacționăm cât mai rapid la aceste simptome și să eliminăm problema din timp.

 

Patru compuși care vor îmbunătății circulația sângelui

Rețeta tabletelor Signilight Plus se bazează pe substanțe active prețioase, care ay fost testate științific d.p.d.v. Al eficienței de ameliorare a umflaturilor. Din acești compuși fac parte: chiński miłorząb Ginkgo biloba, citratul de magneziu, gluconatul de zinc precumși coenzima Q10. Împreună, acești compuși reglează buna funcționare a sistemului sanguin, calmează durerile, elimină crampele și furnicăturile. În plus au o acțiune antioxidantă, îmbunătățesc imunitatea, oxigenează celulele, îmbunătățesc memoria și oferă energie. Din aceste motive de asemenea regenerează și organismul.

 

 

De ce merită?

Suplimentul de dietă Signilight Plus ameliorează umflăturile și senzația de oboseală a picioarelor. Datorită formulei bazată pe compuși 100% naturali, produsul este sigur și poate fi administrat împreună cu alte medicamente farmaceutice. Este foarte eficient: este îndeajuns să luăm câte 2 tablete zilnic pentru a scăpa de umflături, aceste simptome vor dispărea deja după 2 săptămâni de tratament! Acțiunea tratamentului poate fi accelerată prin factori precum:

- dieta cu mai puțină sare

- consumul a minim 2 litri de apă zilnic

- masajul picioarelor (de ex. cu ulei de măsline)

- mișcare de dimineață și seara (plimbare, exerciții) pentru stimularea circulației

- susținerea picioarelor pe un scăunel

- băi în apă caldă

- menținerea picioarelor în poziție verticală pentru câteva minute zilnic, pentru îmbunătățirea circulației sângelui.