Recapătă-ți privirea atrăgătoare cu Make Lash!

Recapătă-ți privirea atrăgătoare cu Make Lash!

Cauți o metodă pentru gene mai dense și mai frumoase? Încearcă acum produsul Male Lash, produs care se bazează pe substanțe active naturale.

Din ce în ce mai multe femei se plâng de gene slabe și subțiri. Această problemă poate proveni din mai multe cauze: dieta necorespunzătoare, stresul, operațiile estetice, acțiunea negativă a factorilor externi folosirea unor cosmetice necorespunzătoare. Din fericire există un remediu – serul elaborat de către savanți, pătrunde adânc în celulele genelor și redă acestora volum în doar câteva săptămâni.

La baza produsului Make Lash se regăsesc două substanțe active Biotynol Tripeptide-1 precum și provitamina B5 (acidul pantoteic). Prima stimulează rădăcinile părului, prelungește faza de creștere, întărește structura și redă elasticitatea. Genele devin mai puternice, mai lungi și mai închise la culoare. Provitamina B5, datorită micromoleculelor pătrunde adânc în rădăcinile părului, ia parte în procesele din celule și duce la îndesirea genelor. Ca efect final, redă vitalitatea, hidratează corespunzător precum și protejează genele de acțiunea factorilor externi.

Datorită compușilor cu atenție aleși, Make Lash este un tratament ideal pentru genele subțiri și delicate, mai ales pentru acelea cu tendința de cădere. Datorită consistenței ușoare, serul este asimilat rapid o dată cu substanțele prețioase, de asemenea datorită aplicatorului sub formă de eyeliner permite o aplicare simplă a produsului pe pleoape. Produsul este sigur pentru piele și ochi cu un randament ridicat. Nu provoacă iritații, poate fi utilizat și de femeile care poarte lentile de contact, care au un machiaj permanent sau gene false. Este recomandat de asemenea și persoanelor după chimioterapie.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, se recomandă utilizarea produsului zilnic înainte de culcare ( în timpul nopții regenerarea celulelor este mai intensă), timp de 3 luni de zile. După această perioadă, pentru menținerea efectului, se recomandă continuarea tratamentului de 2 ori pe săptămână. Produsul poate fi folosit după demachiere, se aplică pe linia ochilor aproape de pleoape.