Grey Active Ultra – recapătă-ți culoarea naturală a părului, uită de fire de păr albe!

Grey Active Ultra – recapătă-ți culoarea naturală a părului, uită de fire de păr albe!

Ai observat deja fire de păr albe? Poate această problemă te îngrijorează de ceva timp? Încearcă acum suplimentul de dietă natural, care va reda părului culoarea naturală, îl va hrăni și întări din interior!

De ce avem fire de păr albe?

Acest proces neplăcut începe din momentul în care apare insuficiența de melanină în bulbii părului – melanina, substanță care dă culoare părului. Insuficiența poate apărea o dată cu îmbătrânirea celulelor sau din cauza insuficienței de vitamine și microelemente, care influențează condiția părului. Albirea părului poate fi cauzată și de: stresul puternic, vicii alimentare sau datorită unor factori genetici. Nu trebuie să uităm de asemenea și de acțiunea razelor solare care pot decolora părul( în special firele slăbite).

 

Cum acționează Grey Active Ultra?

Formula a fost elaborată în așa fel încât să stimuleze organismul într-un mod natural să producă melanină. Tratamentul de 3 luni de zile completează insuficiența acesteia, previne procesele de îmbătrânire și înălbire a părului. Datorită compușilor activi cu grijă selectați, produsul redă părului culoarea naturală, previne căderea și înălbirea acestuia precum și reglează lipidele din pielea capului. În plus hrănește complex firele de păr, întărește bulbii, redă strălucirea, vitalitatea și integralitatea părului. Efectul? Un păr mai sănătos și strălucitor, o culoare naturală și fire de păr mai dense!

 

Compoziția a trei compuși unici

Suplimentul de dietă Grey Active Ultra (grayactive.ro) este alcătuit din trei substanțe active, acțiunea acestora fiind documentată științific:

  • afinele, bogate în vitamine, minerale precum și pigmenți Pifo care stimulează producția de melanină, încetinește procesele de îmbătrânire, redă părului culoarea naturală. Hrănește complex rădăcinile părului precum și îl protejează de acțiunea razelor solare,
  • acidul para amino benzoic accelerează creșterea părului, previne înălbirea acestuia; conform cercetărilor științifice acest compus redă culoarea naturală a părului în proporție de 89% din cazurile în care respondenții aveau un păr cărunt,
  • coenzima Q10 – numită și substața tinereții – susține regenerarea celulelor, previne pierderea pigmentului natural, redă părului metabolismul corespunzător, întărește bulbii și protejează de radicalii liberi.

 

 

Grey Active Ultra este o soluție ideală pentru persoanele care sunt mulțumite de culoarea părului dar doresc să scape de firele de păr cărunte, fără să apeleze la produse artificiale care la rândul lor oferă un efect temporar. Acest supliment este sigur și natural, care redă părului strălucirea, vitalitatea și stimulează natural creșterea acestuia.