Cum să scăpăm de tusea acută?

 Cum să scăpăm de tusea acută?

Vine primăvara iar tut e confrunți cu tusea? Prezentăm câteva metode de a scăpa de tuse și asta cu ajutorul câtorva produse naturale.

Cum apare tusea?

Tusea este o simptomă a iritațiilor la nivel pulmonar. Din acest motiv apare și tusea, care reprezintă o modalitate de a elimina din organism bacteriile.

În primul rând ar trebui să evităm produsele care pot provoca secrețiile care duc la apariția tusei. Cel mai bine pe o perioadă este să evităm produsele lactate (brânzeturile, iaurturile, laptele procesat). Pentru a scăpa de tusea acută ar trebui de asemenea să renunțăm la produse care ar duce la slăborea sistemului imunitar. Cel mai bine, timp de câteva săptămâni , să renunțăm la zahăr, și nu doar ca îndulcitor. Zahărul se află și în ciocolată, batoane, prăjituri etc. Chiar dacă îl consumăm în cantități mici și așa procesul de tratare a tusei este îngreunat.


 

Întărește-ți organismul cu vitamine și îmbracăte bine!

Pentru a elimina bacteriile în timpul tusei, se recomandă consumul de vitamina C în cantități mari. În pofida aparențelor pastilele de vitamina C cumpărate în farmacii nu vor fi îndeajuns. Cea mai bună rezolvare îl constituie produsele naturale precum legumele și fructele. În plus nu vom reuși să eliminăm secrețiile din plămâni dacă nu încălzim corespunzător organismul. Ceaiurile din tei sau ceaiurile cu lămâie și suc de zmeură pot constitui o metodă bună pentru a scăpa de tuse. Supa poate fi de asemenea poate fi de ajutor.