Cei mai buni compuși pentru mușchi

Cei mai buni compuși pentru mușchi

Oferta de produs pentru mărirea masei musculare este așa de mare înât culturiștii mai experimentați întâmpină probleme în alegerea unui produs bun. Așadar care este compoziția dupa care trebuie să ne uităm?

Suplimentele de dietă constituie un element foarte important în viața sportivilor și a culturiștilor. – asigură organismului compuși nutritivi indispensabili, ajută la eliminarea stratului adipos precum și accelerează procesul de creștere a mușchilor, ceea ce facilitează obținerea unor efecte pozitive la sală și după antrenament. Singura alegere a suplimentului nu este atât de simplă precum pare – compoziția să nu fie aleasă doar pentru tipul de activitate pe care urmează să o efectuăm sau în funcție de exerciții, dar de asemenea trebuie să avem grijă și de sănătatea noastră. De aceea cel mai bine este să alegem produse sigure, care au în compoziție doar compuși naturali.

Astăzi vom lua în considerare doi compuși, pe care merită să le căutăm în compoziția suplimenteleor pentru mărirea masei musculare: l-arginina și maca.

 

L-arginina

L-arginina este un aminoacid, care este prezent într-o formă naturală în organism, dar în urma unei diete necorespunzătoare oate apărea un deficit – în consecință merită să căutăm produse cu o doză sigură ( până la 6 g pe zi). L-arginina îmbunătățește imunitatea, metabolismul (antrenamentele pot fi mai eficiente), de asemenea surplusul de amoniac este eliminat din organe lucru care previne apariția diferitor boli la persoanele active. În plus stimulează hormonul de creștere și mărirea masei musculare.

 

Extract din maca

Maca este o plantă ce provine din America de Sud. Este o sursă bogată de proteine, aminoacizi, vitamine și minerale. Extractul din maca este folosit în producția preparatelor energizante, pentru întărirea organismului precum și pentru creșterea masei musculare. De asemenea ajută organismul să se regenereze, lucru foarte important mai ales în urma unor antrenamente epuizante.