Spune STOP ridurilor cu ajutorul Lefery!

Spune STOP ridurilor cu ajutorul Lefery!

Dacă diminețile când te uiți în oglindă sunt foarte chinuitoare, atunci a venit momentul să apelezi la noul aliat în lupta cu ridurile – LEFERY Active Cell Regeneration.

Fiecare din noi este conștientă de efectele ce vin din trecerea timpului. Primele riduri le putem observa când ne apropiem de vârsta de treizeci de ani (cu toate că procesul de îmbătrânire pe bună dreptate a început pe la 25 de ani), cu anii care vin ne este din ce în ce mai greu să ascundem sub machiaj schimbările radicale. Indiferent dacă avem deja experiență cu ridurile sau de abia ele încep să apară soluția este doar una – trebuie să acționăm!

Pentru a acționa efficient trebuie să alegem o cream antirid eficientă, care nu va oferi doar efecte superficiale, dr care va pătrunde adânc în straturile pielii și va duce cu sine rezultate de lungă durată. Pe piață, de curând a apărut tratamentul LEFERY într-o formulă revoluționară, care pătrunde până la DNA-ul pielii – în acest fel nu doar că netezește ridurile prezente dar de asemenea previne apariția altor riduri. Acest produs este unul inovator printre produsele cosmetice tradiționale, elaborat de către geneticienii americani și testat de mii de femei.

 

 

Ce este cel mai important, având în vedere eficiența incredibilă a tratamentului LEFERY Active Cell Regeneration acesta în continuare este un produs sigur și sănătos pentru piele – este compus doar din compuși naturali. Aceștia sunt: acidul hyaluronic (este present în organismul uman, sarcina lui este să lege moleculele de apă lucru care oferă pielii elasticitate și hidratare), d-pantenolul (hidratează pielea și accelerează regenerarea), uleiuri vegetale (datorită conținutului ridicat de vitamin, minerale și acizi grași hrănește pielea și acționează împotriva proceselor de îmbătrânire).

Tratamentul LEFERY se compune din două creme: de zi și de noapte. Poate fi folosit la orice tip de ten, de asemenea și pe pielea alergică, nu există limite de vârstă – tratamentul se recomandă femeilor cu un ten matur precum și celor care doresc să acționeze preventive pentru a opri procesul de îmbătrânire a pielii..