Ai nevoie de ajutor pentru a slăbi? Alege cafeaua verde (Green Coffee)!

Ai nevoie de ajutor pentru a slăbi? Alege cafeaua verde (Green Coffee)!

Nu este ușor să slăbești, nu este un proces pe care îl putem observa în câteva zile și asta fără sacrificii. Pentru a nu ne descuraja merită să apelăm și la produse specifice ajutătoare – suplimente de dietă. Unul din aceștia este și Green Coffee.

Acidul clorogenic (chlorogenic acid, precurtat CGA) este un radical natural prezent în plante precum anghinare, urzică, sau prune uscate. Însă cea mai bogată sursă se regăsește în boabele de cafea verde – și ele costituie baza compoziției suplimentului Green Coffee.

 

Cum acționează acidul clorogenic?

Cel mai important- din prespectiva persoanelor la dietă – CGA acționează pozitiv asupra metabolismului glucozei, care micșorează asimilarea zahărului. Asta înseamnă că în organism se depun mai puține grăsimi, iar mâncarea pe care o consumăm ne ține mai sătui. Un alt beneficiu important a acidului clorogenic, sunt proprietățile sale de antioxidante și detoxifiere – consumul regulat de CGA permite eliminarea toxinelor din organism, asta înseamnă o mai bună bunăstare, un metabolism mai bun, arderea grăsimilor este mai rapidă, de asemenea celulita este redusă. De asemenea nu putem uita și de acțiunea antibacteriană a acidului – ca efect consumul suplimentului ne poate ajuta de asemenea să ne protejăm de unele boli, chiar și de durerile de gât.

 

 

Green Coffee – cea mai bună sursă de acid clorogenic

Pentru a fi siguri că vom avea parte de toate beneficiile amintite mai sus, beneficii obținute în urma acidului clorogenic merită să alegem un supliment sigur, care conține o doză corespunzătoare de CGA și în care nu se regăsesc alți compuși ajutători care ar avea un efect negativ asupra organismului. Un astfel de supliment este Green Coffee, în compoziția căruia intră doar extract natural din boabe de cafea verde. Asta înseamnă că acțiunea sa este sută la sută sigură, poate fi consumat de orice persoană, indiferent de câte kilograme dorește să scape. Ce este important, Green Coffee are cea mai mare concentrație de acid clorogenic în comparație cu alte suplimente de pe piață bazate pe cafea verde – acest lucru garantează efecte vizibile deja după câteva săptămâni de consum regulat.