Câteva metode împotriva ridurilor

Câteva metode împotriva ridurilor

Primele riduri crează panică în rândul femeilor. Din fericire, îngrijirea corespunzătoare permite ne permite să întârziem efectele de îmbătrânire a pielii, tratamentele revoluționare ne pot ajuta să scăpăm de schimbările deja apărute.

Nu uita de îngrijirea corespunzătoare

Condiția tenului nostru în mare măsură depinde de cum avem grijă de el. Și nu vorbim de momentul în care observăm primele crăpături în jurul buzelor sau ochilor. Îngrijirea corespunzătoare a pielii în mod considerabil va întârzia efectele de îmbătrânire a pielii. Mai exact este vorba de exfolierea epidermei moarte precum și de hidraterea și nutriția pielii. Curățarea regulate a pielii cu tonicuri, peeling și aplicarea unor creme bine alese sunt foarte importante. Merită de asemenea să exersăm corespunzător mușchii feței precum și să aplicăm masaje.

 

Cumpără o cremă antirid bună

Cremele antirid ne vor ajuta să întârziem procesele de îmbătrânire a pielii. Astfel de produse conțin antioxidanți (vitamina A,E,C), care ne ajută în lupta cu radicalii liberi. În ultimii ani, mariile concerne îmbunătățesc cremele antirid cu flavonide ( antioxidanți de proveniență vegetală) sau acizi din fructe.

Este bine să apelăm la cremele antirid încă înaintea vârstei de treizeci de ani ( unele produse pot fi folosite și de la vârsta de 25 de ani). Astfel de produse cosmetic nu doar că hidratează epiderma dar de asemenea o regenerează corespunzător și asigură substanțe nutritive.

 

Aplică măști pentru o piele mai fermă

Câteodată nu este îndeajuns să ne folosim zilnic doar de cremele antirid. Pe lângă aceste crème se recomandă aplicarea unor măști pentru menținerea fermității pielii. În astfel de produse vom găsi o mulțime de compuși activi care vor stimula circulația sângelui precum și vor oferii pielii o elasticitate mai bună. Măștile le putem aplica pe piele o data sau chiar de două ori pe săptămână.